r2 Kommunikation AB | Klick - vårt digitala koncept
Klick.

Klick.

Let’s go digital!

Eftersom nästan all kommunikation idag sker digitalt måste du ha en klar plan över hur du agerar på internet, annars riskerar du att tappa både fart och marknadsandelar. Målgruppen är van vid att agera på nätet, och då måste du stå beredd.

Klick garanterar dig en stabil digital plattform, oavsett hur era förutsättningar ser ut. Behöver ni uppdatera er webbplats? Vi designar och kodar den. Är ni nöjda med er webbplats men missnöjd med trafiken dit? Då får vi fart på den. Vill ni stärka er närvaro i sociala medier? Vi lägger upp en solid plan!

Här nedan kan du läsa om de tre kunskapssteg som Klick ger dig tillgång till. Allt leder till det bästa vi vet: fler klick!

Insikt

Vi lägger upp en strategi för hur du ska hantera din digitala närvaro, allt baserat på dina målsättningar. Nuläget gås igenom, målgruppens sökmetoder kollas upp. Vilka sökord använder de? Hur ska vi leda dem till köp eller intresseanmälan? Hur gör vi det LÄTT för kunden att ta beslut? Allt gås igenom med effektiva verktyg.

Plattform

Vi har kunskapen och verktygen för att bygga en webbplats som passar era behov och som gör det lätt för besökarna att hitta, ta beslut och agera. Och det på alla plattformar: datorn, iPad, smartphone, you name it. Vi tar dessutom fram innehåll både vad gäller text och bild, naturligtvis i samarbete med experter, det vill säga er.

Trafik

Att skapa trafik handlar om att skapa en helhet av flera olika detaljer. Se det som ett delta som rinner samman i en flod. Ett smart och kreativt koncept kombineras med ett dynamiskt innehåll på hemsidan, välplanerade mediaköp, en driven närvaro i sociala medier samt en snitslad bana fram till en punkt då ett klick på köpknappen är det enda alternativet.

Nyfiken? Låt oss träffas över en kopp kaffe, så berättar vi mer.