r2 Kommunikation | Case: Tjuvkils Ängar
Introbild_tjuvkil

10 Apr Tjuvkils Ängar

Tjuvkils Ängar – nytt koncept från start till mål

När Fastighetsbyrån stod i färd med att marknadsföra ett nytt bostadsprojekt i Tjuvkil (som ligger i Kungälv på vägen ut mot Marstrand) insåg de att de behövde hjälp från start till mål. Hur området skulle se ut var redan klart, däremot behövdes en profilering och konceptualisering av det hela. Vi är glada att uppdraget föll på oss.

Områdets vackra naturläge gav inspiration till namnet – Tjuvkils Ängar. Ett namn som dels placerar området geografiskt och vars pluralform även antyder att det handlar om flera olika kvarter i området. Förutom namnet tog vi även fram en logotyp.

Tjuvkil hemsida
Tjuvkil hemsida

När själva konceptet och tonaliteten var satt var det bara att tuta och köra. Eftersom området bestod av både villor och lägenheter kunde vi rikta oss till en blandad målgrupp, allt från barnfamiljer till de som hunnit längre in i libvet. En kampanjsida togs fram, samt en broschyr plus annat säljmaterial.

Tjuvkils Ängar huvudbroschyrTjuvkils Ängar broschyrTjuvkils Ängar broschyrer

Och säljarbetet går fint. Etapp 1 av Tjuvkils Ängar är redan slutsålt och det finns ett stort intresse för övriga delar av området. Vi ser fram emot att följa utvecklingen och framväxandet av detta spännande projekt!