fbpx

Om oss

Lite om oss själva.

Det är våra samlade erfarenheter som gör oss till ett riktigt bra team. Vi siktar högt med alla våra uppdrag och vår breda blandning av kompetenser resulterar i effektiva och kommunikativa idéer. Och mycket gör vi. Allt från varumärkesstrategier och kommunikationsplaner till visuella identiteter och digitala kampanjer.

Kompetenserna är många och erfarenheterna skilda – det gör oss till dem vi är!

our story
This is a parallax text block. Click the edit button to change this text.

Expertis.

strategi // koncept // kommunikationsplattform // grafisk profil // logotyp // sociala medier // webb // varumärkesarbete // kampanjer //  digitalt // print // positionering // copy // content

Varumärkesstrategi.

Varje varumärke är laddat med externa och interna värderingar som avgör dess framgång på marknaden. Med en klok varumärkesstrategi får du en riktningsvisare för hur du gestaltar, underhåller och kommunicerar dessa värderingar för att uppnå önskvärt resultat. En kompass, om du så vill.

Positionering.

Ditt varumärkes marknadsposition avgör hur målgrupperna uppfattar ditt varumärke i förhållande till konkurrenternas. En effektiv och unik position särskiljer ditt varumärke på ett för målgrupperna relevant sätt. Positionen gestaltas i varumärkets tonalitet med ord, färg, form och bild.

Kommunikativa koncept.

Våra kommunikationskoncept utgår alltid från en välgrundad strategisk plattform, detta för att kvalitetssäkra mål och förväntade resultat. Först gör vi oss en tydlig bild av nuläget, målgrupper, kulturen i företaget, varumärket och marknadspositionen. Därefter gestaltar vi plattformen så att målgruppen tar emot den, förstår och agerar.

Digital marknadsföring.

Kraven på ditt varumärkes digitala närvaro är idag högre än någonsin. Dina målgrupper förväntar sig en sömlös upplevelse mellan företagets analoga och digitala kommunikation. Oavsett vilken plattform du har i nuläget så hjälper vi er med det här.

Vi utvecklar relevant och effektiv digital kommunikation och för ditt varumärke, i nära samarbete med dig så klart!

 

Vi har gjort skillnad sedan 1971.

Our story.

En resa handlar dels om vad man upplever, men lika mycket om vad man tar med sig i form av erfarenheter. Vår resa började i Borås 1971, då under namnet Västgöta Annonsbyrå. Femton år senare kändes Borås för litet och flyttlasset gick till Göteborg, och namnet byttes till Rosenqvist Reklambyrå. 2003 tog andra generationens Rosenqvist över, vilket ledde till dagens r2. Vi är idag en stark och erfaren strategisk kommunikationsbyrå.

Under femtio år hinner man samla på sig nya sätt att se på saker och ting. Branschen förändras ständigt och med den även sätten att kommunicera. Vi är stolta över vår resa och de erfarenheter den gett oss. Genom att utmana och lyfta oss själva lyfter vi även våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad!