Aranäs Fastigheter

Aranäs Fastigheter

Vi har arbetat med Aranäs sedan 2010, då vi som första projekt tog fram ett långsiktigt kommunikations- och varumärkeskoncept baserat på deras kärnvärde det personliga engagemanget. Aranäs hade ett behov av att komma närmare sin målgrupp, dels för att stärka relationen med sina hyresgäster men även för att förbättra sitt NKI.

Resultatet blev Vi trivs i Kungsbacka. En plattform som integrerats i all kommunikation, från annonser och utskick till hyresgästinformation och årsredovisningar, samt hemsida, filmer, brandbook, m.m.

Så här åtta år senare kan vi se att konceptet har varit framgångsrikt. Det har bland annat hjälpt till att leda Aranäs till en tätposition bland svenska hyresvärdar, något de fått utmärkelser för. Deras NKI är i topp!

Genom åren har vi tagit hand om en hel del projekt av mycket varierande art för Aranäs, allt ifrån små inbjudningar till hela kommunikationskoncept. Ett aktuellt sådant är konceptet Hej Valand, en plattform som syftar till att informera om utveckling av en helt ny stadsdel i Kungsbacka. Läs mer om Valand här

Projektledare:

Magnus Ekberg
[email protected]
+46 70-842 39 40

KONTAKA OSS

Du kanske också är
intresserad av dessa case?

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår integritetspolicy här
Godkänn genom att klicka på "Acceptera" -knappen.