Lodge

Lodge

Ännu ett arbete som inleddes med ett mer eller mindre blankt papper och där unika förutsättningar gav ett lika unikt koncept.

TB-Gruppen skulle uppföra ett bostadsrättsområde i Stadsskogen strax söder om Alingsås. Husen var planerade att bryta av i sin utformning mot resten av området. Med en modern stilren arkitektur och träfasader skulle det skapas ett fyrtiotal moderna lägenheter, i direkt anslutning till skogen.

Ju mer vi är tillsammans

För att få bästa möjliga input i projektet samlades arbetsgruppen på byrån tillsammans med representanter från beställare (TB-Gruppen), mäklare (Fastighetsbyrån) och arkitektbyrån (Dreem) för att tillsammans arbeta fram det underlag som skulle ligga till grund för konceptet.

Ett slags kreativ partnering.

I och med att samtliga centralfigurer i projektet fick bidra med sin expertis och synvinkel fick vi bästa möjliga underlag för det fortsatta arbetet.

Efter detta möte dök vi på r2 ner i gruvan, och kom upp igen med Lodge, ett koncept som profilerade bostäderna som ett boende som bjuder in lika mycket till privatliv som till samvaro. Man trivs i Lodge, man träffas i Lodge. Lodge är en plats att komma hem till.

Enheter, enheter, enheter

I konceptet ingick logotyp, tonalitet och grafisk profil, något som presenterades dels på en projektsida på TB-Gruppens egen hemsida, samt i ett broschyrmaterial. Som ansvariga för konceptet fick vi även möjlighet att i viss mån påverka detaljer av utformningen av bostäderna, samt de renderingar som använts i lanseringsarbetet. Alla renderingarna är framtagna av Tomorrow.

Lanseringen ja, den drogs det på med i sociala medier, där vi kontinuerligt lockade till projektsidan samt informationsmöten.

Området och arbetssättet unika förutsättningar för att ta fram ett säljande och sympatiskt koncept, som placerade projektet på en helt egen plats på Alingsås och Stadsskogens kommunikativa karta. Ett bra exempel på vad man kan åstadkomma med ett gott samarbete.

länkklick

exponeringar

personer

Projektledare:

Magnus Ekberg
[email protected]
+46 70-842 39 40

KONTAKA OSS

Du kanske också är
intresserad av dessa case?

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår integritetspolicy här
Godkänn genom att klicka på "Acceptera" -knappen.