TB-Gruppen

TB-Gruppen

Samarbetet med TB-Gruppen inleddes med en total make-over. Vi tog fram en helt ny kommunikations- och varumärkesplattform som sammanfattades i payoffen För ett levande samhälle.

Mot bakgrund av denna har vi producerat deras hemsida, helt och hållet anpassad efter marknadens (och Googles) krav och förväntningar.

TB-Gruppen arbetar med stadsutveckling. Allt de gör utgår från platsens bästa, och det som byggs tjänar ofta ett större syfte än enbart vad tegelstenar och takplattor lovar. Det är en utveckling av staden.

När ett nytt projekt planeras är informationsbehovet stort, exempelvis när bostadsrätter ska säljas. Då gäller det att kunna berätta om projektet på ett sätt som gör att en specifik målgrupp förstår exakt vad för slags område det här är. Och det är här vi kommer in.

Vi tar löpande fram koncept för TB-Gruppens byggnadsprojekt. Alla föregås av en omfattande målgruppsanalys, varefter kommunikationen anpassas efter just den målgruppens behov och förväntningar. Ett bra exempel på detta är Götaporten

Stadsutveckling är ett område som intresserar oss. Det handlar om samhället och människorna som bor där, och att kunna se det stora övergripande syftet med byggnadsprojekt, samtidigt som man låter detaljerna skina i sin noggrannhet.

Projektledare:

Magnus Ekberg
[email protected]
+46 70-842 39 40

KONTAKA OSS

Du kanske också är
intresserad av dessa case?

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår integritetspolicy här
Godkänn genom att klicka på "Acceptera" -knappen.