Valand

Valand

Valand är ett område mitt emellan Kungsbacka Innerstad och köpcentrumet Kungsmässan. På detta område bygger just nu Aranäs Fastigheter en helt ny stadsdel.

Detta är ett stort och majestätiskt projekt, som per automatik genererar en flod av information. Vi skapade en hub för denna information, Hej Valand. En hemsida med en anpassad grafisk profil och fullmatad med aktuell information om byggprojektet. Samtliga renderingar är framtagna av Liljewall Arkitekter med undantag av de på Kvarter 6 som är framtagna av Kanozi Arkitekter.

Men hur får vi dit besökare? Till att börja med producerade vi en tabloid med information om projektet, som fanns att plocka upp gratis på olika ställen i Kungsbacka, t ex Kungsmässan.

Dessutom har vi dragit upp en detaljerad plan för sociala medier. Projektet syns med regelbundenhet på Facebook och Instagram. Detta har lockat många följare som är nyfikna på vad som sker på byggplatsen, samt även ökat det rent generella intresset för Kungsbackas framtid.

Uppdatering 2018-06-28: Hej Valand har nu mognat och vuxit fram som en etablerad och populär informationskanal. För att möta upp den ökade populariteten har vi nyligen lanserat den andra versionen av hemsidan. Hej Valand har fått en grafisk ansiktslyftning och en lättare navigering, allt för att möta den moderna besökarens krav på hantering.

En halv stad har engagerat sig i en grushög

Vi har även jobbat hårt i sociala medier för att driva in besök till Hej Valand. Kolla statistiken här nedan. Antalet personer vi har nått motsvarar nästan hela Kungsbackas folkmängd, en inte helt oansenlig summa, eller hur?

annonsklick

exponeringar

personer

sidvisningar

Projektledare:

Magnus Ekberg
[email protected]
+46 70-842 39 40

KONTAKA OSS

Du kanske också är
intresserad av dessa case?

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår integritetspolicy här
Godkänn genom att klicka på "Acceptera" -knappen.