Är du vår nästa Digital Planner?

Är du vår nästa Digital Planner?
27 april, 2021 r2admin
Alla hjärtans dag

Om oss

r2 är en strategisk kommunikationsbyrå. Genom modiga koncept, kreativa lösningar och strategiska riktningar utmanar vi och gör skillnad.

Det är våra samlade erfarenheter som gör oss till ett riktigt bra team. Vi siktar högt med alla våra uppdrag och vår breda blandning av kompetenser resulterar i effektiva och kommunikativa idéer. Allt från varumärkesstrategier och kommunikationsplaner till visuella identiteter och digitala kampanjer.

I år fyller vi femtio år och på den tiden hinner man samla på sig nya sätt att se på saker och ting. Branschen förändras ständigt och med den även sätten att kommunicera. Vi är stolta över vår resa och de erfarenheter den gett oss. Genom att utmana och lyfta oss själva lyfter vi även våra kunder. Är du vår nästa kollega som vill utvecklas tillsammans med oss?

Välkommen till ett trevligt gäng som sitter mitt på Järntorget i Göteborg.

 

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp våra kunders digitala marknadsföring samt ta del av r2s egen resa mot att bli den bästa kommunikationsbyrån i stan.

I rollen som Digital Planner på r2 kommer du vara en viktig spelare för att kontinuerligt utveckla våra befintliga och nya kunders digitala marknadsföring och stärka deras varumärke. Din roll innefattar även att vara med i att driva r2´s digitala utveckling framåt, för egen del och för kunds räkning.

Som en liten byrå arbetar vi alla för att byrån ska kunna erbjuda det absolut bästa till våra kunder. Just därför finns det möjlighet att forma och utveckla denna tjänst tillsammans med oss.

Du är driven, kreativ, flexibel. Du kan arbeta högt och lågt och snabbt skifta mellan strategiskt och operativt arbete. Du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och gillar att det i perioder är mycket på agendan. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.

Marknadsföringsbranschen är i ständig förändring och du behöver gilla och ta ansvar för att löpande lära dig nya saker. Du har gärna några års erfarenhet av digital marknadsföring, till fördel från byråvärlden eller på en inhouseavdelning.

Vi söker dig som har en bakgrund inom digital marknadsföring (främst inom sociala medier) och som har erfarenhet av, och goda kunskaper inom:

 • Facebook Ads Manager.
 • Producera content.
 • Planera och utföra digitala kampanjer.

Vi söker dig som:

 • Trivs med att arbeta nära kund, med förståelse för kundens affär och kan hjälpa till att driva kundens projekt framåt.
 • Är en ”doer” ända ut i fingertopparna, har planeringsskills och kärlek till struktur och ordning och reda.
 • Är kreativ och idérik.
 • Älskar digital marknadsföring och har alltid koll på de senaste trenderna.
 • Är nyfiken och driven.

Meriterande är om du också har kunskap och erfarenhet inom:

 • Google Analytics.
 • SEO, SEM.
 • Adobe Illustrator, Photoshop & InDesign.

Är du vår nästa kollega? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka CV, personligt brev och eventuell portfolio till karriar@r2.se så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Övrigt
Tjänsten är en fast 100% tillsvidareanställning med omgående tillträde.

Sista ansökningsdag: 2021-05-10

 

Känner du någon som är rätt för rollen?
In och dela på våra sociala medier. 

000
Vill du lära känna oss lite bättre? Följ oss på Instagram!
@r2_kommunikation