fbpx

Hejdå Kungsgatan. Hej Järntorget!

Hejdå Kungsgatan. Hej Järntorget!
25 april, 2019 tigerton

Hejdå Kungsgatan. Hej Järntorget!

Employer branding

Just det. Från och med den 2 maj har vi ny adress, nämligen Järntorget 3!

Men varför detta? Jo allting har sin tid, så även adresser. Kungsgatan 46 har varit rätt för oss under en lång period, men vi har på sistone känt att det är dags för en ny miljö, nya intryck och ett nytt tempo.

Och det är ingen slump att vi valt just Järntorget.

Där råder ett stadsliv som är unikt för Göteborg. Kommunikationer och vägar strålar samman, människor möts och rör sig, och kvarteren pulserar av trender och idéer. Det är en plats som LEVER!

Och vi är inte ensamma om att lockas av det här. Fler och fler byråer söker sig hit för att ta del av pulsen. Att det dessutom planeras allt från lyxhotell till krogstråk i närområdet talar sitt tydliga språk. Järntorget har framtiden för sig!

Så – efter att ha haft krokarna ute ett tag dök den rätta lokalen plötsligt upp. Och vi tvekade inte en sekund. Sagt och gjort – här ska flyttpackas!

Den nya adressen innebär inte bara fördelar för oss själva. Det blir bättre för dig också eftersom du slipper krångla dig in till centrum när du ska besöka oss. Och det finns gott om parkeringar (t ex utmed Långgatorna).

Från och med den 2 maj är vi på plats. Allt är som vanligt. Samma telefonnummer och mailadresser. Det är bara när du ska besöka oss som du märker skillnaden. Och det hoppas vi att du gör så snart som möjligt.

Välkommen till Järntorget 3!

 

 

 

Sharing is caring

000

Författare

Peter Rosenqvist

VD / Creative Director

peter@r2.se
070-893 22 57

Liknande artiklar.