fbpx

Jobba hemifrån under Corona-tider? Vi har tipsen!

Jobba hemifrån under Corona-tider? Vi har tipsen!
16 mars, 2020 Emma R
kommunikationsplattformar

Jobba hemifrån under Corona-tider? Vi har tipsen!

Smarta kommunikationsplattformar online

Just nu befinner vi oss i en situation som är helt ny för oss alla. Tack och lov finns det ett hav av digitala lösningar som gör det möjligt att jobba hemifrån. Vi på r2 har sammanställt våra favoriter när det kommer till smart kommunikation online och hoppas att dessa tips kan underlätta i virustider. Hur kommunicerar ni online?

Teams   Teams

En perfekt kommunikationsapp innehållande obegränsad chatt, videosamtal, fildelning, lagring och mer. Teams är den kommunikationsplattform vi på r2 jobbar i dagligen. Dessutom kan man ladda ner och registrera sig kostnadsfritt. Favoritfunktionen? Att smidigt kunna skärmdela specifika program och flikar under ljud- och videosamtal.

 

Skype   Skype

En av de mest klassiska kommunikationsverktygen Skype ligger även högt på vår lista. Skype är enkelt att ladda ner med en smidig registrering. Här erbjuds kostnadsfria onlinesamtal och meddelanden. Skype är, precis som Teams, ägt av Microsoft. Faktum är att Microsoft Teams ersatte Skype for Business redan för några år sedan.

Whereby   Whereby

Wherebys mål är att ge alla friheten att jobba från varsomhelst. Hur? Med videomöten online. Whereby erbjuder videomöten direkt i din webbläsare – utan nedladdningar eller logins för gäster. Appen är otroligt användarvänlig och därför ett riktigt hett tips om du letar efter en enkel kommunikationsplattform online.

 

Google Hangouts   Google Hangouts

Även Google erbjuder en smidig kommunikationsplattform online – Google Hangouts. Appen inriktar sig på snabbmeddelanden, ljud- och videosamtal och SMS. Helt kostnadsfritt att använda, det enda du behöver är ett Google-konto.

Vi hörs online!

MessengerTelefonMail

Sharing is caring

000

Författare

Emma Rådhall

Webb / Digital Design

emma@r2.se
070-547 11 37

Liknande artiklar.