fbpx

Ny lokal x 1. Ny kund x 4!

Ny lokal x 1. Ny kund x 4!
3 maj, 2019 tigerton

Ny lokal x 1
Ny kund x 4!

Kommunikation

Det är mycket nytt på r2 nuförtiden. Vår flytt har redan börjat sätta positiv prägel på våra arbetsdagar. Det är fantastiskt vad nya omgivningar, stadsljud och energier kan göra för kreativiteten.

Och inte nog med det, vi har fått nytillskott på kundlistan också. Inte mindre än fyra företag har nyligen bestämt sig för att låta oss hjälpa till med deras kommunikation. Vi kan inte tänka oss ett bättre sätt att spendera vår första vecka på Järntorget 3.

Våra nya vänner:

Erlandsson Bygg
Sveriges största privatägda byggföretag. Ett välkänt och spännande bolag med många pågående och kommande projekt i framför allt västra, södra och mellersta Sverige.

 

Stenungsundshem
Aktivt och engagerat fastighetsbolag som förvaltar och utvecklar bostäder och lokaler i Stenungsund (de är faktiskt hyresvärd för ungefär en sjättedel av stadens befolkning).

LinnTec
Ett teknikföretag med bas i Linnarhult. Deras erbjudande är smått revolutionerande eftersom de säljer grävmaskiner som inte gräver, utan i stället suger upp materialet.

Dextera
Byggbolag som är experter på att renovera och förädla äldre fastigheter. Genom att bevara husen höjer de dess värde på sikt.

Vi säger varmt välkomna till denna spännande och inspirerande kvartett!

Sharing is caring

000

Författare

Peter Rosenqvist 

VD / Creative Director

peter@r2.se
070-893 22 57

Liknande artiklar.