Ny medarbetare till r2!

Ny medarbetare till r2!
7 augusti, 2019 Emma Rådhall

Ny medarbetare till r2!

Hej där!

Jag heter Emma Rådhall och är ny medarbetare på r2. Efter åtta veckors praktik på byrån har jag nu fått möjligheten att jobba vidare med webb och digital design. Det ska bli riktigt kul att fortsätta med spännande projekt och kunder, och framför allt att få jobba vidare i r2:s goa team!

Så vem är jag? Jag heter Emma, 23 år och nyexaminerad designstudent från Jönköpings Tekniska Högskola. Utbildningen Grafisk Design och Webbutveckling har gett mig möjlighet att jobba med det jag verkligen brinner för, nämligen design och marknadsföring. Mina kompetenser från utbildningen ligger i linje med hur r2 jobbar och jag ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas inom yrket. På fritiden hänger jag med familj och vänner, tränar och kollar ishockey.

Vi ses och hörs hos r2. Ha det fint så länge!

Ni kan kontakta mig på min mejl emma@r2.se eller telefon 0734-17 51 94.

FÖRFATTARE

Emma Rådhall
Webb / Digital Design
7 augusti 2019

SENASTE INLÄGG

DELA 

000

Läs fler av våra inlägg

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår integritetspolicy här
Godkänn genom att klicka på "Acceptera" -knappen.