fbpx

Ny medarbetare till r2!

Ny medarbetare till r2!
7 augusti, 2019 tigerton

Ny medarbetare till r2!

Employer branding

Hej där!

Jag heter Emma och är ny medarbetare på r2. Efter åtta veckors praktik på byrån har jag nu fått möjligheten att jobba vidare med webb och digital design. Det ska bli riktigt kul att fortsätta med spännande projekt och kunder, och framför allt att få jobba vidare i r2:s goa team!

Så vem är jag? Jag heter Emma, 23 år och nyexaminerad designstudent från Jönköpings Tekniska Högskola. Utbildningen Grafisk Design och Webbutveckling har gett mig möjlighet att jobba med det jag verkligen brinner för, nämligen design och marknadsföring.

Mina kompetenser från utbildningen ligger i linje med hur r2 jobbar och jag ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas inom yrket. På fritiden hänger jag med familj och vänner, tränar och kollar ishockey.

Vi ses och hörs hos r2. Ha det fint så länge!

Ni kan kontakta mig på min mejl emma@r2.se eller telefon 070-547 11 37.

Sharing is caring

000

Liknande artiklar.