fbpx

ÖIS – Kampanj

ÖIS – Kampanj
29 april, 2020 r2admin
ois

Derbyt är vårt!

Den här veckan var det avspark för r2:s och ÖIS första gemensamma kampanj: Derbyt är vårt!  

Inför den kommande säsongens derby mot GAIS lanserar ÖIS en unik derbytröja på vilken alla trogna ÖIS:are kan placera sitt namn och vara extra delaktig i en av säsongens absolut viktigaste matcher.  

Det här derbyt är oerhört viktigt för alla trogna ÖIS:are. Senaste derbyt avgick de med första segern på 13 år. Nu är det dags att visa att det inte var en tillfällighet. Så här skriver ÖIS: 

“17 juni 2019. Ett magiskt datum förr alla ÖIS:are. 1–0 mot GAIS i vårderbyt markerade att ordningen var återställd.

Säsongen 2020 går vi ut till nya derbyn. Nu har du chansen att sätta ditt namn på derbytröjan som kommer att användas i minst ett av originalderbyna säsongen 2020 och vara med på tröjan som pryder spelarna när de stegar ut på Gamla Ullevis gräs.

Derbytröjan är en tröja fylld av namn på personer och företag som väljer att stötta föreningen i deras hjärtan (likt hemmatröjan 2018). Tröjan är vit med ett rödblått fält över bröstet med namnen i en ljusgrå ton som gör att de vackert smälter in i tröjan på håll men syns tydligt när du har tröjan i din hand”.

Vi hoppas såklart att det här initiativet ska lyfta ÖIS till en ny klassisk derbyframgång. Läs mer påÖIS Fotboll, varför inte placera ditt namn på tröjan du också?  

 

Sharing is caring

000

Författare

Anders Hellstrand

Copywriter

anders@r2.se

072-729 06 01

Liknande artiklar.