Om oss

Om oss

Gör skillnad!

Som kommunikatörer är samtiden vår bästa kompass. Med en aktuell utveckling av ert varumärke och med starka strategiska koncept iscensätter vi era behov av förändring eller omställning. Allt för att skapa ny energi i er försäljning. 

Det spelar ingen roll om ni har bråttom eller is i magen. Vi hjälper er att göra skillnad.

Vi är större än vad man kan tro.

Vi är bra på mycket men man kan inte vara bäst på allt. Därför omger vi oss av ett noggrant utvalt kontaktnät med kompetenta yrkeskvinnor och -män som kompletterar oss vid behov. De är alla experter inom sina respektive områden och känner samma pirr i magen inför spännande kommunikationsidéer som vi. På så sätt sträcker sig r2:s kompetens långt utanför våra egna väggar.

Våra kunder.

Vi har gjort skillnad sedan 1971.

Our story.

r2 grundades 1971 i Borås. På den tiden kallade vi oss Västgöta Annonsbyrå och arbetsdagarna handlade om att lyfta fram kunder som Oscar Jacobson och Tiger of Sweden i ljuset.

Femton år senare kändes Borås för litet och flyttlasset gick till Göteborg. I samband med detta bytte byrån även namn till Rosenqvist Reklambyrå, efter grundaren och ägaren Peringe Rosenqvist.

Nästa milstolpe kom 2003. Då hade Peringe klivit av och lämnat över rodret till sonen Peter. Eftersom byrån under Peters ledning utvecklats från att mest ha varit inriktad på produktion till att vara en varumärkesdrivande konceptbyrå, var det återigen dags för en uppdatering. Eftersom Peter var Rosenqvist nr. 2 blev namnet logiskt nog – r2.

En resa handlar dels om vad man upplever, men lika mycket om vad man tar med sig i form av erfarenheter. Genom åren har vi samlat på oss djupa insikter om vad det innebär att kommunicera. Dagens r2 består av erfarna kommunikatörer och nya stjärnskott som drar nytta av varandras kunskaper på bästa välbalanserade sätt. Det är drivet, kreativt och väldigt, väldigt roligt.

Tillsammans gör vi skillnad!

Hållbar kommunikation – vad är det?

Hållbar kommunikation blir långsiktig och långsiktig kommunikation blir hållbar.
Svårare än så är det inte. Att leva hållbart är en naturlig del av vardagen för alla oss på r2.
Vår ambition är att allt vi producerar ska ha en så liten klimatpåverkan som möjligt.

Läs mer

Vill du också göra skillnad?

Get in touch.

MessengerTelefonMail