Om oss

About us.

r2 är en strategisk kommunikationsbyrå med ett hållbart förhållningssätt till ditt varumärke. Vare sig det gäller varumärkesstrategi, kommunikationsplan, visuell identitet, digitala kampanjer eller en webbplats – vi hjälper dig att göra skillnad!

Som kommunikatörer är samtiden vår bästa kompass. Med en aktuell utveckling av ert varumärke och med starka strategiska koncept iscensätter vi era behov av förändring eller omställning. Allt för att skapa ny energi i er försäljning. 

Våra kunder.

Vi har gjort skillnad sedan 1971.

Our story.

r2 grundades 1971 i Borås. På den tiden kallade vi oss Västgöta Annonsbyrå och arbetsdagarna handlade om att lyfta fram kunder som Oscar Jacobson och Tiger of Sweden i ljuset.

Femton år senare kändes Borås för litet och flyttlasset gick till Göteborg. I samband med detta bytte byrån även namn till Rosenqvist Reklambyrå, efter grundaren och ägaren Peringe Rosenqvist.

Nästa milstolpe kom 2003. Då hade Peringe klivit av och lämnat över rodret till sonen Peter. Eftersom byrån under Peters ledning utvecklats från att mest ha varit inriktad på produktion till att vara en varumärkesdrivande konceptbyrå, var det återigen dags för en uppdatering. Eftersom Peter var Rosenqvist nr. 2 blev namnet logiskt nog – r2.

En resa handlar dels om vad man upplever, men lika mycket om vad man tar med sig i form av erfarenheter. Genom åren har vi samlat på oss djupa insikter om vad det innebär att kommunicera. Dagens r2 består av erfarna kommunikatörer och nya stjärnskott som drar nytta av varandras kunskaper på bästa välbalanserade sätt. Det är drivet, kreativt och väldigt, väldigt roligt.

Tillsammans gör vi skillnad!