Om oss

VAD ÄR DET SOM GÖR OSS SÅ BRA?

Vi på r2 utgör ett lapptäcke där var och en bidrar med sin karaktär och färgstarka personlighet. Och det är det som gör oss så bra. Med högt i tak för tankar och kreativitet bildar vi ett livligt lag med brokig bredd och knivskarpa kunskaper.

anledningar att samarbeta med oss

KREATIVITET

Våra kreativa processer startar explosivt och landar noggrant. En god mix av insikter, fakta och magkänsla blir till starka idéer.

EXPERTIS

Vi kan kommunikation utan och innan. Med stor för förståelse för kundens affär skapar vi kommunikation som fungerar och ger resultat.

SUNT FÖRNUFT

Vi har erfarenhet nog att veta när en idé fungerar eller inte. Det handlar om att våga tänka de enkla tankarna och att inte krångla till det.

VAD GÖR VI?

Sociala medier

Vi tar fram idé och sköter innehåll, drift och uppföljning av era aktiviteter på Facebook, Instagram och Youtube m.m.

Webb

Hemsida, nyhetsbrev eller digitala kampanjer? Vi producerar lösningar för webb eller sociala kanaler.

Grafisk profil

Vi tar fram kommunikativa grafiska profilprogram, copyplattformar och andra välbehövliga ansiktslyftningar som ett varumärke kan behöva.

Print

Vår över 45-åriga historia har lärt oss allt om produktion av trycksaker, annonsering och utomhusskyltning.

Content

Med målgruppen i fokus skapar vi relevant kommunikation som lockar till klick, klarhet och kontakter.

Film

Vi producerar reklamfilm, informationsfilm eller rörligt content anpassat till flera olika medier och kanaler.

VÅRA KUNDER

SÅ HÄR ARBETAR VI

1 Nuläge – 360° kundinsikt

En förutsättning för vårt arbete att vi förstår din affär utan och innan. Därför skaffar vi oss alltid ett övergripande perspektiv över ert nuläge, era förutsättningar och målsättningar; inifrån, utifrån, uppifrån, nedifrån och från sidan. 360°!

2 Varumärket – där allting börjar

Vi inleder alltid med en varumärkesanalys. Omfattningen bestäms av vad ni gjort tidigare. Hur tydligt definierad är ert varumärke? Har ni aktuella kärnvärden? Någon mission eller vision? Analysen avgör arbetets riktning och omfattning.

3 Strategin – en resa in i framtiden

All kommunikation handlar om att tänka framåt. En förutsättning för oss att få er att briljera på marknaden är att vi förstår era och målsättningar. När vi tillsammans vet var vi står kan vi ta ut kursen dit vi ska.

4 Konceptet – då tankarna tar form

Med varumärket i hamn och strategin hissad har vi en trygg grund att stå på i arbetet med att ge er ett unikt, stabilt och kreativt koncept. Vår 360-gradersmetod har gett oss insikt; strategiarbetet har gett oss framtiden. Nu börjar det roliga!

Låter detta trevligt?
Kom förbi på en kopp kaffe

Hitta hit Ring oss

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår integritetspolicy här
Godkänn genom att klicka på "Acceptera" -knappen.