Social media coachning!

Social media coachning!
30 april, 2020 r2admin

Social media coachning!

Att jobba aktivt med ditt företags varumärke i sociala medier är i nuläget en avgörande faktor för att bygga en stark relation med din målgrupp.

Känner du dig osäker på hur du arbetar på bästa sätt?

Vi hjälper dig!

 

Just nu sätter coronaviruset försäljning och marknadsföring på hårda prov. Men det finns metoder och vägar framåt för att hålla igång dina affärer, till exempel en aktiv närvaro i sociala medier.

Visste du att 45% av alla användare spenderar mer tid på sociala medier som en följd av coronaviruset? Istället för att vara ute i samhället och konsumera vänder sig allt fler till sociala plattformar för underhållning, social interaktion och shopping.

Men samtidigt som mediekonsumtionen ökar online drar många annonsörer ner på sina medieinvesteringar, vilket resulterar i färre annonsörer som konkurrerar om användarnas uppmärksamhet. Därför är den nuvarande situationen ett bra tillfälle att investera i ditt företags närvaro i sociala medier.

Vi på r2 coachar dig gärna. Vi hjälper dig att bygga ett starkare varumärke, förbättra dialogen med din målgrupp och öka din konvertering. Det här är en möjlighet för dig att komma ur krisen starkare än dina konkurrenter.

 

Så här går det till:

Inför mötet gör vi en analys av ditt företags nuvarande digitala närvaro. När vi träffas går vi igenom dagens trender inom sociala medier, kanalval och målgruppsstatistik. Du får användbara verktyg och modeller, innehållsstrategi, och vi går även igenom dina målgrupper samt hur du lägger upp en plan för ditt framtida arbete.

Efter mötet skickar vi en digital manual. Manualen innehåller en checklista på viktiga punkter att pricka av när du skapar basinnehåll och utformar kampanjer i era sociala medier. Sist men inte minst får du som träffat oss ett förmånligt pris på en pilotkampanj som vi skapar tillsammans med dig.

 

Innehåll:

– Analys av er närvaro i sociala medier
– Genomgång av analys
– Dagens trender, målgruppsstatistik, strategier för basinnehåll och kampanjinnehåll
– Målgruppstänk samt verktyg och modeller
– Planering/schemaläggning/publicering/uppföljning.

 

Efter mötet:

Du får en digital manual och en kampanjkod för ett förmånligt pris på en pilotkampanj.

Hoppas vi ses!

 

Källa: GlobalWebIndex

Boka ett möte.

MessengerTelefonMail

Sharing is caring

000

Sociala media coacher! 

Sandra & Gabriella 

sandra@r2.se
0730-94 22 57

gabriella@r2.se
0703-83 76 96

Liknande artiklar.