fbpx

Uppdrag

i3tex är en teknikkonsultbyrå med fokus på produktutveckling och digitala lösningar. De hade gått igenom ett internt förändringsarbete vilket lett till ett behov av att ompositionera sitt varumärke.

Vi hjälpte dem med en namnsättningsprocess och tog fram Together Tech, ett nytt bolagsnamn som rimmar bättre med det bolag de är idag. I samband med detta tog vi även fram en ny logotyp och grafisk design med tillhörande nyckelfras: Better World Tech


Lanseringskampanj

I samband med namnbytet skapade vi en digital lanseringskampanj för Together Tech. Istället för att fokusera på just namnbytet i sig skulle kampanjen vara kännedomsbyggande och visa upp det nya bolagsnamnet. I processen utforskade vi olika grafiska stilar för att sätta en tonalitet som kändes representativ för Together Tech, och som kan både leva och växa en lång tid framöver. Det skulle kännas nytt, fräscht och modernt – med en touch av tech. 

Lanseringskampanjen är den första stora kampanjen för Together Tech, men även den första digitala kampanjen för i3tex. Kampanjen bestod av enheter utformade för för Instagram, Facebook, LinkedIn och Youtube, samt 25 olika displayannonser.