fbpx

“We’re gonna need a bigger boat.”

“We’re gonna need a bigger boat.”
29 augusti, 2018 tigerton
Threads

”We’re gonna need a bigger boat.”

Employer branding

Filmcitatens filmcitat, framstammat av Roy Scheider i Steven Spielbergs mästerverk Hajen (1975) några sekunder efter att hans karaktär Chief Brody insett att deras lilla fiskeskuta inte på långa vägar kommer att räcka för att håva in den smått överdimensionerade vithaj som terroriserat badorten Amityvilles nyss inledda sommarsäsong.

Lite så kändes det för oss också, när vi insåg hur mycket arbete som ligger framför oss, dock med en viss modifikation: ”We’re gonna need a bigger STAFF.”

Japp, vi skulle behöva bli ett par stycken till. Dels löper våra vanliga projekt på som aldrig förr, dessutom har nykundsbearbetningen varit oväntat framgångsrik. Vi har många intressanta möten framför oss, och hur mycket vår PL Magnus Ekberg än försöker så kan han inte dela sig i två.

Vi söker alltså en projektledare till, helst en säljande sådan. Du hittar mer info om tjänsten om du klickar här.

Och så var det en sak till

Vi behöver dessutom hjälp med den löpande produktionen, t ex grafisk utformning, webb, sociala medier, content, text, och … ja det mesta helt enkelt. Sysslor som vi tror skulle passa en arbetsglad praktikant.

Du går troligtvis en utbildning inom något eller några av de ovanstående disciplinerna. Oavsett vilket eller vilka, hör av dig. Vi brukar börja med ett samtal för att se om dina och våra behov kan kombineras på ett utvecklande sätt för båda.

Och vad kan du förvänta dig som praktikant hos oss? Jo, att vi gör vårt yttersta för att din tillvaro här ska bli meningsfull. Med det menar vi att du kommer att få delta i skarpa projekt, som en del i arbetsgruppen.

Men en praktik innebär även ett ansvar från din sida. Vissa dagar kanske arbetsbördan är lite mindre än andra. Eller så sitter vi så pass uppslukade av det vi håller på med att vi inte tänker på att du kanske kan göra en del av jobbet. Då får du gärna vara aktiv, ställa frågor, undra om det finns något du kan ta tag i.

Vill det sig riktigt bra med alla omständigheter så kan en praktik faktiskt leda till anställning. Vår Digital Planner Gabriella är ett ypperligt exempel på det. Så visa gärna framfötterna. Man vet aldrig vad det kan leda till!

Är du intresserad av att praktisera hos oss? Skicka in din ansökan till praktik@r2.se

Sharing is caring

000

Författare

Peter Rosenqvist
VD / Creative Director

peter@r2.se
070-893 22 57

Liknande artiklar.