HYRTOALETTEN

Med hjärtat på rätt ställe

Hyrtoaletten har sedan 1993 räddat oss; på konserter, festivaler och byggarbetsplatser. Vi har genom att tydliggöra bolagets personlighet till anställda, partners, kunder och leverantörer, positionerat Hyrtoaletten på marknaden.

Grafisk profil

Utifrån tre nyckelbegrepp; enkelt, folkligt och hjärtligt har vi tagit fram en ny logotyp och grafisk profil. Hjärtat som symbol är klassisk, i synnerhet i toalettsammanhang. Det är ett välkänt tecken som talar till en bred publik. Den både syns och känns. Men det är också en beskrivning av verksamheten. De signalerar att de bryr sig genom erfaren produktutveckling och hållbarhetsarbete. Hyrtoaletten ser till att slutanvändarna får en bra helhetsupplevelse.

Koncept

Vi tog fram ett koncept som förtydligar Hyrtoalettens position. Konceptet vilar på företagets kultur: omtanke, respekt och ett stort hjärta för kunderna, franchisetagarna och medarbetarna. Bolaget är så mycket mer än en klassisk toalettsymbol; de är ett företag som funnits med länge. Ett företag som gör något gott. Ett företag som finns för dig i nöd. Ett företag Med hjärtat på rätt ställe.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att ansluta dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att vi sparar dina uppgifter för framtida utskick.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att ansluta dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att vi sparar dina uppgifter för framtida utskick.