TOGETHER TECH

Better World Tech

Tidigare i3tex är en teknikkonsultbyrå med fokus på produktutveckling och digitala lösningar. De hade gått igenom ett internt förändringsarbete vilket lett till ett behov av att ompositionera sitt varumärke.

Vi hjälpte dem med en namnsättningsprocess och tog fram Together Tech, ett nytt bolagsnamn som rimmar bättre med det bolag de är idag. I samband med detta tog vi även fram en ny logotyp och grafisk design med tillhörande nyckelfras: Better World Tech

Lanseringskampanjen skulle, i stället för att fokusera på just namnbytet i sig, vara kännedomsbyggande och samtidigt visa upp det nya namnet. I processen utforskade vi olika grafiska stilar för att sätta en tonalitet som kändes representativ för Together Tech, och som kunde leva och växa en lång tid framöver. Det skulle kännas nytt, fräscht och modernt – med en touch av tech. 

Lanseringskampanjen var den första stora kampanjen för Together Tech, men även den första digitala kampanjen för i3tex. 

Fortsatt jobbar vi löpande med Together Tech’s kampanjarbete. I sitt rekryteringsarbete vill Together Tech nå ingenjörer som delar deras passion för hållbarhet och som brinner för att skapa en bättre värld. Kan vi dessutom få dom att känna ett pirr när de läser frasen Better World Tech – ja, då har vi träffat rätt. 

NÄSTA CASE

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att ansluta dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att vi sparar dina uppgifter för framtida utskick.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att ansluta dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att vi sparar dina uppgifter för framtida utskick.