SWERÖR

När helheten räknas

Swerör är ett VVS-bolag med ovanligt bred kompetens. Med en stor andel tjänstemän i personalstyrkan och goda kunskaper inom logistik, projektledning, byggprocesser och liknande, kan de erbjuda så mycket mer än bara VVS.

Vi inledde vårt gemensamma arbete med en nuläges- och behovsanalys. Marknadsunderlaget hade förändrats och vi noterade ett behov, framför allt hos större byggbolag, att nå ut till leverantörer som kunde ansvara för ett större scope än bara själva VVS-installationen.

Och det är precis det som Swerör kan, problemet var att de i branschen fortfarande sågs som en mindre leverantör. För att kunna konkurrera på en högre nivå var en ompositionering och uppgradering av det totala intrycket nödvändig. De var inte längre en klassisk underleverantör; de hade blivit en partner

Swerör är ett VVS-bolag med bra koll på hela byggprocessen, och det innefattar även discipliner som ligger utanför deras eget område. Det gör dem till en oumbärlig del av helheten. Därför valde vi att lyfta fram dem som en helhetspartner. 

Resultatet blev en ny grafisk profil (ny logotyp, nya bilder, ny copyplattform) och ett nytt upplägg för att presentera deras erbjudanden. Tonaliteten och det totala intrycket signalerade att de var ett större bolag än tidigare. 

LOGOTYP

GRAFISKT ELEMENT

SYMBOL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att ansluta dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att vi sparar dina uppgifter för framtida utskick.